Selecteer een pagina

Dagworkshops

Tijd voor jezelf

Dagworkshops

Naast de lezing verzorgt Evelina ook dagworkshops. Alle thema’s kunnen op maat gemaakt worden voor het betreffende evenement. Onderstaand een uitgewerkte workhop van een dagdeel. Is dit of één van de thema’s onderaan geschikt voor uw evenement dan kunt u altijd contact opnemen voor een offerte op maat.

 

Wat wil ik nou echt?

Workshopdag: De Kracht van Inzichten!

Stel je jezelf wel eens de vraag: Wat wil ik nou echt? Met mijn werk, relatie en leven?

De band Doe Maar omschrijft dat gevoel van geleefd te worden heel goed in “Is dit alles”.

We komen niets te kort we hebben alles
‘N kind ’n huis ’n auto en elkaar
Maar weet je lieve schat wat het geval is
Ik zoek iets meer ik weet alleen niet waar
Is dit alles oehoehoeh

Hoe oud je ook bent, dertig, veertig, vijftig het maakt niet uit, bij iedereen kan die gedachten opkomen. Wat maakt mij gelukkig, wat wil ik nou echt?

Het ontdekken van datgene wat jou AAN laat gaan, waar jij je bed voor uitkomt, welke mensen je graag om je heen hebt, wat voor werk jou voldoening geeft, wat jou bevrediging geeft, waar je energie van krijgt of heel simpel waar je blij van wordt is niet altijd eenvoudig maar wel nodig om jouw levensdoel te vinden.

Wil jij een start maken met dit onderzoek, deze mooie reis? Wil je de touwtjes van je leven in handen nemen, in actie komen en een plan maken om je doelen niet uit het oog te verliezen? Haal jezelf dan uit je vicieuze cirkel en kom naar deze workshop!

Tijdens deze workshop kom je even los van de “gewone wereld”. Een hele avond of middag alleen maar voor jou. Op een laagdrempelige en eenvoudige manier ga je in een kleine groep onderzoeken wat jij het allerbelangrijkste vindt in je leven. Je krijgt meer helderheid over jouw prioriteiten. Wat hierop volgt is dat je in de praktijk meer keuzes gaat maken die hierop aansluiten. Dat leidt naar een leven met meer geluk, plezier en voldoening.

Na deze leuke, ontspannen en creatieve workshop ga je naar huis met meer inzichten, meer focus, een visuele richtingaanwijzer en een uitgewerkt actieplan!

Passend voor jullie event? Vul onderstaand formulier in voor een offerte op maat.

Andere thema workshops

 

De Kracht van…

  • Time management & Uitstelgedrag
  • Voeding & Vasten
  • Naar binnen gaan & Ademen
  • Vitaliteit & Energie

Vraag een offerte aan
voor uw evenement